Seminar Percuma Emas G100 2021

Spread the love

2021 adalah permulaan tahun yang baru. Selepas cabaran 2020 dengan COVID-19 yang berterusan walaupun dengan harapan ianya akan berakhir pada Disember 2020. Tetapi ujian kita masih belum berakhir.

Alhamdulillah, walaupun dengan keadaan sekarang, G100 masih komited untuk meneruskan misi kami mendidik masyarakat Malaysia khususnya mengenai ilmu emas.

Januari setiap Rabu jam 9.00 malam, G100 telah menjemput speaker-speaker bagi memberi perkongsian berkenaan ilmu emas secara percuma di platform FB Live. Anda boleh mendaftar di link di bawah.
Pastikan anda memasukkan PG Code saya PG00215241 dan No Phone saya 019-2817990 bagi mendapatkan bimbingan khusus bagi pelaburan dan simpanan emas bersama Public Gold.

https://tinyurl.com/ybqhnl6s

Jadual Seminar Emas Di Bawah G100.

Seseorang akan kaya bukan kerana emasnya, tetapi seseorang itu kaya kerana ilmu yang ada bersama dia. Ilmu akan menyuluh jalan yang terbaik ketika membuat keputusan akan sesuatu keadaan.

Jadi marilah kita bersama-sama sentiasa menambah ilmu agar simpanan emas kita tidak hanya membuta tuli sehingga merugikan kita. Tetapi berpandukan ilmu sebenar yang menguntungkan kita. InsyaAllah.

Muhamad Khairi Hakim
Dealer Aktif Berilmu
20/1/2021 (KEMASKINI)

khalifahkhairi

Salam, nama saya Muhamad Khairi Hakim ingin berkongsi pengalaman yang Allah kurniakan dari segi kewangan, EMAS dan juga kehidupan. Blog ini bertujuan satu perkongsian untuk anda semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *